15 najlepších vreciek v Paríži Fashion Week Fall 2013

necháva na Francúzoch, aby sa skončila na jeseň 2013 s výstavnou sezónou s módnym týždňom plným jemných, elegantných a mimoriadne očarujúcich tašiek. Spolu s oblečením, ktoré zdobilo väčšinu dráh v Parížskom módnom týždni, boli tašky hlavne príležitostné a nositeľné; Tam, kde kedysi stálo tisíce spojok s kamienkami, namiesto toho sme našli funkčné každodenné tašky v odtieňoch slonoviny, burgundskej a čiernej. Aby sme nezabudli na luxus toho všetkého, veľa z týchto tašiek bolo vykreslených v sviežej exotike.

To je to, čo naši kontinentálny kamaráti robia najlepšie, samozrejme; Všetky tieto tašky vyzerajú ľahko a budú sa ľahko nosiť, ale všetky sú vytvorené práve tak. Luxus nemusí byť nepohodlný alebo založený na trendoch, môže to byť len to: luxus. Najlepšie tašky, ktoré stelesňujú tento optimálny z Parížskeho módneho týždňa, nájdete v našom Roundup nižšie.

[Obrázky pomocou Vogue]

Spoločnosť Akris vzala svoje populárne tkané vlasy na koní na obrovský nový podiel-táto taška je vyrobená pre dobre podpätkovú ženu, ktorá potrebuje niesť oveľa viac ako len svoj telefón a peňaženku.

Možno nie je oveľa viac základného tvaru kabelky, ktorý Speedy Louis Vuitton a tento Python aktualizuje populárny monogram a zanecháva nám zjednodušenú dokonalosť.

Perie pokryté príslušenstvo Louis Vuitton Pochette bolo ďalším hitom bez loga z LV show.

Stella McCartney je obľúbená pre jej neochotu ohroziť jej etiku a používať kožu; Toto obmedzenie ju často vedie k kontraintuitívnym materiálom, ako je drevo, ktoré tvorí základňu tejto nadmernej spojky.

Rovnako ako Akris, aj toto Valentino tote je určená pre ženu, ktorá skutočne potrebuje veci, ale ktorá to chce robiť tým elegantnejším a oveľa elegantným možným spôsobom.

Ak niektorá jednotlivec dokáže vyrobiť základný čierny nosič a nechať ho vyzerať tak neuveriteľne očarujúce a drahé, je to Hermes.

Pokiaľ ide o jeho debut Balenciaga, Alexander Wang potešil kritikom s týmito čalúnenými štruktúrovanými taškami s nádherne hĺbkovým hardvérom.

Zbierka Dior’s Fall 2013 bola plná vynikajúcich kabeliek a táto silne zdobená verzia tašky Dior Bar Bag Dior bola najlepšia.

Chanel bol medzi niekoľkými dizajnérmi, ktorí vykazovali značné množstvo jasných kabeliek, ale aj táto drobná modrá možnosť sa ocitne plavbou v čiernom mori.

Čo je lepšie ako jedna taška Chanel? Dve vrecká Chanel na jednom popruhu.

Chloe bude pravdepodobne zdrojom mnohých nových denných tašiek žien, ktoré sa po páde 2013 hodí okolo a tento krokodíl Duffel bol najkrajší zo skupiny.

Jean Paul Gaultier nie je štandardným zdrojom kabeliek pre mnohých milovníkov kabelky, ale tento čierny python držia s vážnym kovovým rámom potrubia, stojí za zmienku.

Táto taška Lanvin vyzerá celkom príležitostne, ale štýl prehliadky ukázal, ako ľahko sa dá obliecť.

Táto zefektívnená verzia tašky Loewe Flamenco vyzerá v zime mimoriadne luxusne.

Ďalšia výnimočná voľba pracovnej tašky, tentoraz od Niny Ricci.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.