Zákulisný pohľad na jesenné tašky Dior’s Autumn 2020

Dior’s Maria Grazia Chiuri je skvelý v mnohých veciach, ale jedným z inovatívnych režisérskych režisérov je obdivuhodné vlastnosti, ktorá je schopná dať pocit za módou. V dňoch pred jej jesennou prehliadkou dráhy 2020 Dior škádlila show na sociálnych médiách, vďaka čomu odstráni, že feminizmus naďalej ovplyvnil návrhy Chiuri. Samotná show predstavovala rôzne silné manifesty, ktoré sa prirovnali na osvetlené umelecké diela kolektívnej feministickej umelkyne Claire Fontaine.

Pokiaľ ide o zbierku, Chiuri objavil motiváciu od samotného pána Diora a vytiahol koncepty z Bit slovníka módy Christian Dior. Mal rád kontroly a uviedol, že „môžu byť elegantné a jednoduché; sofistikované aj ľahké; Mladý, rovnako ako vždy správne. “ Rovnako ako móda bežne priťahuje motiváciu zo svojich archívov, najlepšia zbierka dodáva aspekty inovácií, ako aj to je to, čo Chiuri urobil pre jeseň 2020.

Pokiaľ ide o tašky, nové točenia sa kladú na staré obľúbené, ako napríklad vážená kniha Dior Book, ktorá je opätovne predstavená v 3D zamatovej výšivke, ako aj navyše sa objavila v kolekcii v tradičnom šialenom vyšívanom plátne značky. Boli tiež vidieť aj ďalšie rozhodujúce siluety v sezónnych variáciách, ako napríklad opätovne vydaná taška Dior Saddle, ako aj slávna žena Dior. Pochopiteľne, generálny zbierka bola oveľa geometrickejšia a menej hravá, ako sme videli na jar. Prezrite si tašky, ako je vidieť v zákulisí na jesennej výstave dráhy 2020.

[Obrázky s láskavým dovolením Dior]

Leave a Reply

Your email address will not be published.